A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

23

Igen. Van folytatás. Már a 2.nap :)

 

A tegnapi napon felbuzdulva ma is folytatódik a projekt. Reggel. Óracsörgés. Izomláz. Ja, ez már este is volt :) Gondolatban már készítem az izomlázűző Cordypine-t.  Ami pozitiv, hogy tegnaphoz képest lényegesen kevesebb kifogás

 

Ritával hősiesen küzdjük át magunkat a gyilkos Római úti dombokon. Javuló szintidő, bár tendenciáról még nem beszélhetünk:) 

 

Aztán Balaton. Ragyogó, reggeli fények, erős dél-keleti széllel és  szürke hullámfürdővel. A Balaton ezer arca. Vár a kedvenc kávém és a jó érzés, hogy a mérlegen is átléptem az egyik lélektani határt. Lefelé :)  Mert miért is cipeljen az ember plussz kilókat, ha nem muszáj.

 

 

KEDVENC KÁVÉM lelőhelye

 

KORÁBBI blogbejegyzések:


Reggeli futás úszás kombó egészséges kávéval turbózva   

 

 

 

 

 

 

 

 

júl

22

Az egész egy könnyelmű igérettel kezdődött miközben Rita barátnőmmel finom badacsonyi borokat kóstolgattunk a Borhét egyik standjánál : "Akkor holnap reggel 6-kor megyünk futni. Meg úszni is :) 


Bár egész télen arről ábrándoztam, hogyha nyár akkor reggeli úszás a Balcsiban, pesze mindez hajnali futással kombinálva. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy már itt a július és a úszás-futás projekt még nem indult el. Szóval kapva-kaptam az alkalmon, hogy akkor holnap indulhat a dolog. Kicsit vészjósló volt Rita búcsúmondata: "Ha nem leszek ott, azért te menjél el!", de ezzel akkor még nem nagyon foglalkoztam.

 

 

Hajnali óracsörgés. Agyam átvált kreatív üzemmódba, ontja a jobbnál-jobb kifogásokat. Basszus, hogy milyen kreatív vagyok!  "Egész napra ki fogom ütni magam." "Már most fáj a bokám. Egész héten biceghetek. "Ez nem is a futónadrágom, tutira kidörzsöli a lábam" Meg aztán tök jól meg lehet fázni korán reggel, törcsi nélkül vizesen hazafelé, úszás után. "

 


De a reggeli futásban van egy szuper dolog illetve kettő. Az ember annyira álmos még, hogy nem emlékszik minden részletre és csak megy. Lassan, slow jogging Dorota szavaival, de legalább elindul :) Aztán bemelegítés közben sikerül beletenyerelnem egy kaktuszba, ami határozottan felébreszt, de nem baj, majd az úszás közben hátha kiáznak a tüskék... ( Ez sajnos nincs így :)))

 

Lenyomom a majdnem 4 km-t. Hátbaveregetem magam, hogy na akkor jöhet az úszás, de mielőtt az egóm nagyon elszállna, hogy na igen, milyen fitt is vagyok, találkozom néhány szomszédságbeli nyugdíjassal, akik már a reggeli úszásukból kanyarodnak hazafelé. Tök jó, hogy reggelente úszni járnak. Eszembe jut róluk a nagymamám, aki nagy példaképem és aki még 85 évesen is a Balatonban úszott és végigkapálta hajnalban a szőlőt, olyan kondiban volt.

 

De mi is a jó ebben az úszás-futás projektben? Közben és az utána " feeling". A gyönyörű hajnali Balaton, ami terveimmel ellentétben ma igencsak borúsra sikeredet, a ragyogó napfelkelte ma elmaradt, de helyette voltak sejtelmes narancsos fények. Aztán az "eldöntöttem és megcsináltam" érzés, miközben a kedvenc egészséges kávémat kortyolgatom, az egész család alszik, én pedig már felkészültem és tele energiával kezdhetem a napot. 

 

Szóval ennyi az első nap krónikája, 3.7k-val, néhány hossz reggeli úszással és egy kellemes ganodermás kávéval a hátam mögött. Folyt. köv. Várom a holnap reggelt! 

 

 

 

 

   

máj

19

Milyen célt tüzz ki?

2017.05.19 - péntek

Olyan célt tűzzél ki, amely miatt reggel képes vagy kiugrani az ágyból.

 

Amikor céljaink vannak hirtelen megtaláljuk azokat az eszközöket, melyek elvisznek a megvalósításhoz. Hirtelen összeáll a kép, helyrekerül a fókusz, megjön hozzá az erő, és felbukkannak azok az emberek, akik pont azt akarják, amit te. Rájössz arra, hogy mennyi kiaknázatlan lehetőségen ültél eddig. És elindulsz. Dolgozol, kilépsz a komfortzónádból és lépésről-lépésre haladsz a kitűzött célodig. Néha kicsit fáj, elhagyni a komfortzónád, mint a futásnál, de semmi nem pótolja az utat, a fejlődést és a célbaérés boldogságát.

 

Szép napot mindenkinek!

 

Igyál jobb kávét, élj jobb életet! :)

 

febr

21

Szombaton a Villa Medici előadóterme adott otthont a DXN BOOM képzésnek, Veszprémben. Jó volt kiszakadni kicsit a napi robotból, a hétköznapokból és újra fókuszba kerülni. Tanulni és együtt gondolkodni mindazokkal, akik úgz döntöttek, hogz nemcsak csinálgatni szeretnének valamit, hanem komolyabb tervük van a DXN üzletével.

 

A képzés célja az volt, hogy lépésről-lépésre mutassuk az utat az újonnan elindulóknak. Pontos tervet és térképet adva a kezükbe. 

 

Az előadások során persze egy csomó emlék villant be nekem is. Eszembe jutottak azok az érzések és gondolatok, amikor én jártam ugyanabban a cipőben, mint a frissen regisztráltak. Közben eltelt pár év, sok  mindent megtanultam és megtapasztaltam és jó érzés, hogy most már én is át tudom adni a tapasztalataimat és támogatni tudom a hozzám fordulókat.

 

Előjöttek belőlem azok az érzések és gondolatok, amit talán minden újonnan regisztrált munkatárs átél.

 

- Nem ismertem a termékeket

- Nem tudtam, hogy bízhatok-e a cégben 

- És legfőképpen azt nem láttam világosan, hogy sikeres tudok-e ebben lenni. Képes vagyok-e sikerre vinni egy otthoni vállalkozást

 

 

Annyit tudtam, hogy otthonról akarok dogozni

Értelmes, kreatív munkával

Egy megbízható céggel

Be akartam bizonyítani, hogy 'anya tehetséges' , otthonról is tud pénzt keresni :)

 

És belekapaszkodtam a kedvenc idézetembe:

 

"Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna." 

 

 

És az idő választ adott a kérdéseimre. Jó döntést hoztam. És ma jó volt látni azokat az embereket, akik tele lendülettel és pozitív energiákkal belevágnak a nagy kalandba. 

 

 

dec

30

Lassan 2016 végére érünk. Lezárjuk az évet. Ilyenkor az ember önkéntelenöl is visszatekint az eltelt időszakra. Én nagyon hálás vagyok ezért az intenzív évért, mert sok fontos dolog történt az életemben. Rendezvényt tarthattunk Franciaországban a munkatársaimnak, sok online csatlakozott munkatársamat személyesen is megismerhettem. Ezek a találkozások mindig megerősítenek abban, hogy milyen nagy a személyes találkozás ereje és hogy mennyire jó egy olyan üzlettel foglalkozni, ami ilyen nagyszerű embereket vonz és hoz össsze. 

 

Fejben már készülök 2017-re. Új célokkal, új tervekkel, új képzéssel és új eszközökkel, hogy 2017 valamennyi munkatársam számára, akik online, otthonról szeretnének dolgozni egy nagyszerű, sikerekben gazdag év legyen és 2017 végén örömmel és elégedetten tudjunk visszatekinteni az évre.

 

Szeretettel várlak Évtervező webináriumomra is. Amennyiben szeretnél részt venni emailben jelezd kérlek nekem! (rohaly.eszter@gmail.com)

 

Jó évkezdést és szép napot!