A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 December
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

30

Lassan 2016 végére érünk. Lezárjuk az évet. Ilyenkor az ember önkéntelenöl is visszatekint az eltelt időszakra. Én nagyon hálás vagyok ezért az intenzív évért, mert sok fontos dolog történt az életemben. Rendezvényt tarthattunk Franciaországban a munkatársaimnak, sok online csatlakozott munkatársamat személyesen is megismerhettem. Ezek a találkozások mindig megerősítenek abban, hogy milyen nagy a személyes találkozás ereje és hogy mennyire jó egy olyan üzlettel foglalkozni, ami ilyen nagyszerű embereket vonz és hoz össsze. 

 

Fejben már készülök 2017-re. Új célokkal, új tervekkel, új képzéssel és új eszközökkel, hogy 2017 valamennyi munkatársam számára, akik online, otthonról szeretnének dolgozni egy nagyszerű, sikerekben gazdag év legyen és 2017 végén örömmel és elégedetten tudjunk visszatekinteni az évre.

 

Szeretettel várlak Évtervező webináriumomra is. Amennyiben szeretnél részt venni emailben jelezd kérlek nekem! (rohaly.eszter@gmail.com)

 

Jó évkezdést és szép napot!

 

 

okt

6

DXN ONLINE lépésről-lépésre

2016.10.06 - csütörtök

Amikor 4 évvel ezelőtt elkezdtem online dolgozni a DXN-nel, az online munka valójában inkább a kifogás egy fajtája volt a számomra, mintsem valódi, céltudatos tevékenység. Kezdetben nem ismertem a termékeket (Te Jóég! Mit tudhatanak ezek a gombák?!), nem tudtam még, hogy bízhatom-e a cégben, megbízhatok-e abban az emberben, akihez csatlakoztam (Úristen! Egy MLM cég! Lehet, hogy átvágás?!) és nem utolsó sorban, nem hittem önmagamban, a képességeimben, hogy én sikeres lehetek. Azzal a felkiáltással, hogy "online dolgozom" nagyon klasszul el tudtam bújni a számítógép képernyője mögé, a nagy arctalan tömegbe, ahol senki se tudja meg még véletlenül se, hogy mivel foglalkozom :)


Egy dologban azonban biztos voltam. Tudtam,  hogy az internetes munkának, és az otthoni munkalehetőségnek nagy jövője lesz, és én is ezt akarom csinálni!!! :) Azt is tudtam, hogy GYES-en lévő anyukaként ez pont ideális lehetőség lehetne a számomra.


Viszont tele voltam bizonytalansággal, kétségekkel és önbizalomhiánnyal. Kicsit elveszettnek éreztem magam. Nem láttam az utat, a lépéseket, csak tapogatóztam a sötétben, hogyan is induljak el. Azonban, ami nagyon pozitív volt ebben az időszakban, hogy szép lassan megismertem mindent. A céget, a termékeket, sok-sok nagyon szimpatikus embert az élet minden területéről, akik pont ezzel foglalkoztak, mint én, az egészséges kávé és a gyógygombák népszerűsítésével.

 

Ebből az időszakból és az utána következőkből nagyon sok fontos dolgot tanultam. Megismertem mindazokat a nehézségeket, melyekkel egy kezdőnek szembe kell néznie, aki a fejébe vette, hogy online akar dolgozni. Másrészt elkezdtem képezni magam, beleásni az online marketingbe és az online munka rejtelmeibe. Az idő és a befektetett munka és tanulás gyümölcse elkezdett beérni.

 

A kezdeti bénázgatós időszak után, egyszer csak azt vettem észre, hogy kinőtt egy nemzetközi DXN-s üzletem és ma a francia piac legnagyobb része az én hálózatomhoz tartozik. Az elmúlt években nagyon sokat tanultam az online marketingről,mert ha tanulásról van szó, akkor felcsillan a szemem:) Lett egy csomó személyes tapasztalatom és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a termékekkel kapcsolatban és egyre inkább megtapasztaltam, hogy a dolgok üzletileg is működnek. Közben persze az önbizalmam is a helyére került. Már nem féltem emberek elé kiálni, sőt egyre jobban megszerettem. :)

 

Évek óta tartok heti rendszerességgel képzéseket a francia csapatom számára, úgy döntöttem, hogy elérkezett az idő, hogy magyarul is megosszam mindazt a tudást, amit az évek során felhalmoztam az online marketinggel. 

Úgy döntöttem, hogy elindítok egy online támogatórendszert, ahol a munkatársaim magyarul is megkaphatják a legfontosabb ismereteket és tudást, mely megmutatja, hogyan tudnak lépésről-lépésre előrehaladni és elérni céljaikat a DXN üzlet segítségével. 
Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyire fontos az, hogy pontosan lásd a tennivalókat, legyenek konkrét, könnyen használható és továbbadható eszközeid, mert ez fog hozzásegíteni a stabil növekedéshez és a komoly eredményekhez.


Ha szeretnél online, rugalmas munkaidőben dolgozni, vannak álmaid és céljaid és ezért hajlandó is vagy tenni, a legjobb helyen vagy!  A csapatomban minden támogatást megkapsz ehhez. Kívánom, hogy minél előbb megvalósíthasd álmaid és remélem hamarosan élőben is találkozunk!


Addig is maradjunk kapcsolatban! Az alábbi elérhetőségek bármelyikén megtalálsz: 


 

 

nov

8

Magasabb üzleti szintre lépett az egyik üzlettársam. 

Az október hónap egyik nagy öröme volt a számomra, hogy elérte az első vezetői szintet, Star Agent szintet az egyik közvetlen francia üzlettársam. 

Jean-Jacques sikerére azért vagyok nagyon büszke, mert Franciaországban, online népszerűsíti a DXN termékeit és üzletét és ékes példája annak, hogy apró lépésekkel is fokozatosan közelebb és közelebb kerülhetünk a céljaink felé. 

Nem ő volt a leggyorsabb üzlettársam, de a példája mindenkinek megmutatta, hogy rendszeres munkával, kitartással és folyamatos önképzéssel igenis egyre jobbá válhatunk, aminek a DXN-s munkánkban is mérhető eredménye lesz !

Az ő példája számomra is nagy tanítás, mert öröm látni, hogy a befektetett munkának igenis megtérül az eredménye. Látom, hogy az új szint elérése mekkora dinamizmust vitt bele a munkájába és már nemcsak én hiszek az ő sikereiben, hanem ő maga is egyre magabiztosabban vezeti a kis csapatát, törődik a vásárlóival. Nagyon örülök, hogy közelről láthattam, segíthettem az ő emberi és szakmai kiteljesedését 

További sok sikert Jean-Jacques !!! GO DIAMOND! 

 

 

Szeretnél Te is otthonról, online, felépíteni egy olyan üzletet, mely plussz jövedelemforrást biztosíthat a számodra ? Csatlakozz csapatomhoz és megmutatom Neked lépésről-lépésre, hogyan haladj a munkában biztos lépésekkel a céljaid felé.

 

Ehhez nincsen másra szükséged, mint hogy kitöltsd az onlien regisztrációt és kiválaszd, mely termékekkel, csomagokkal indulnál. 

 

A regisztrációhoz katt ide !

 

 

 

aug

19

Barcelonában jártam a DXN-nel

2015.08.19 - szerda

Nyáron 2 napot Barcelonában töltöttem a DXN 3-dik nemzetközi vezetőképző táborában. Ime egy kis videós beszámoló:

 

   

júl

10

   

Business vector designed by Freepik

 

 • Szeretnél otthonról dolgozni online?
 • Olyan munkalehetőséget keresel, amit a szabadidődben, bárhonnan, egy számítógép segítségével végezhetsz?
 • Fontos számodra, hogy megbízható céggel dolgozz, aminél nem akadozik a bónuszkifizetésed?
 • És nem mellesleg olyan termékeket népszerűsíthetsz, melyeket keresnek az emberek?