A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

6

DXN ONLINE lépésről-lépésre

2016.10.06 - csütörtök

Amikor 4 évvel ezelőtt elkezdtem online dolgozni a DXN-nel, az online munka valójában inkább a kifogás egy fajtája volt a számomra, mintsem valódi, céltudatos tevékenység. Kezdetben nem ismertem a termékeket (Te Jóég! Mit tudhatanak ezek a gombák?!), nem tudtam még, hogy bízhatom-e a cégben, megbízhatok-e abban az emberben, akihez csatlakoztam (Úristen! Egy MLM cég! Lehet, hogy átvágás?!) és nem utolsó sorban, nem hittem önmagamban, a képességeimben, hogy én sikeres lehetek. Azzal a felkiáltással, hogy "online dolgozom" nagyon klasszul el tudtam bújni a számítógép képernyője mögé, a nagy arctalan tömegbe, ahol senki se tudja meg még véletlenül se, hogy mivel foglalkozom :)


Egy dologban azonban biztos voltam. Tudtam,  hogy az internetes munkának, és az otthoni munkalehetőségnek nagy jövője lesz, és én is ezt akarom csinálni!!! :) Azt is tudtam, hogy GYES-en lévő anyukaként ez pont ideális lehetőség lehetne a számomra.


Viszont tele voltam bizonytalansággal, kétségekkel és önbizalomhiánnyal. Kicsit elveszettnek éreztem magam. Nem láttam az utat, a lépéseket, csak tapogatóztam a sötétben, hogyan is induljak el. Azonban, ami nagyon pozitív volt ebben az időszakban, hogy szép lassan megismertem mindent. A céget, a termékeket, sok-sok nagyon szimpatikus embert az élet minden területéről, akik pont ezzel foglalkoztak, mint én, az egészséges kávé és a gyógygombák népszerűsítésével.

 

Ebből az időszakból és az utána következőkből nagyon sok fontos dolgot tanultam. Megismertem mindazokat a nehézségeket, melyekkel egy kezdőnek szembe kell néznie, aki a fejébe vette, hogy online akar dolgozni. Másrészt elkezdtem képezni magam, beleásni az online marketingbe és az online munka rejtelmeibe. Az idő és a befektetett munka és tanulás gyümölcse elkezdett beérni.

 

A kezdeti bénázgatós időszak után, egyszer csak azt vettem észre, hogy kinőtt egy nemzetközi DXN-s üzletem és ma a francia piac legnagyobb része az én hálózatomhoz tartozik. Az elmúlt években nagyon sokat tanultam az online marketingről,mert ha tanulásról van szó, akkor felcsillan a szemem:) Lett egy csomó személyes tapasztalatom és nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a termékekkel kapcsolatban és egyre inkább megtapasztaltam, hogy a dolgok üzletileg is működnek. Közben persze az önbizalmam is a helyére került. Már nem féltem emberek elé kiálni, sőt egyre jobban megszerettem. :)

 

Évek óta tartok heti rendszerességgel képzéseket a francia csapatom számára, úgy döntöttem, hogy elérkezett az idő, hogy magyarul is megosszam mindazt a tudást, amit az évek során felhalmoztam az online marketinggel. 

Úgy döntöttem, hogy elindítok egy online támogatórendszert, ahol a munkatársaim magyarul is megkaphatják a legfontosabb ismereteket és tudást, mely megmutatja, hogyan tudnak lépésről-lépésre előrehaladni és elérni céljaikat a DXN üzlet segítségével. 
Saját tapasztalatból tudom, hogy mennyire fontos az, hogy pontosan lásd a tennivalókat, legyenek konkrét, könnyen használható és továbbadható eszközeid, mert ez fog hozzásegíteni a stabil növekedéshez és a komoly eredményekhez.


Ha szeretnél online, rugalmas munkaidőben dolgozni, vannak álmaid és céljaid és ezért hajlandó is vagy tenni, a legjobb helyen vagy!  A csapatomban minden támogatást megkapsz ehhez. Kívánom, hogy minél előbb megvalósíthasd álmaid és remélem hamarosan élőben is találkozunk!


Addig is maradjunk kapcsolatban! Az alábbi elérhetőségek bármelyikén megtalálsz: 


 

 

nov

8

Magasabb üzleti szintre lépett az egyik üzlettársam. 

Az október hónap egyik nagy öröme volt a számomra, hogy elérte az első vezetői szintet, Star Agent szintet az egyik közvetlen francia üzlettársam. 

Jean-Jacques sikerére azért vagyok nagyon büszke, mert Franciaországban, online népszerűsíti a DXN termékeit és üzletét és ékes példája annak, hogy apró lépésekkel is fokozatosan közelebb és közelebb kerülhetünk a céljaink felé. 

Nem ő volt a leggyorsabb üzlettársam, de a példája mindenkinek megmutatta, hogy rendszeres munkával, kitartással és folyamatos önképzéssel igenis egyre jobbá válhatunk, aminek a DXN-s munkánkban is mérhető eredménye lesz !

Az ő példája számomra is nagy tanítás, mert öröm látni, hogy a befektetett munkának igenis megtérül az eredménye. Látom, hogy az új szint elérése mekkora dinamizmust vitt bele a munkájába és már nemcsak én hiszek az ő sikereiben, hanem ő maga is egyre magabiztosabban vezeti a kis csapatát, törődik a vásárlóival. Nagyon örülök, hogy közelről láthattam, segíthettem az ő emberi és szakmai kiteljesedését 

További sok sikert Jean-Jacques !!! GO DIAMOND! 

 

 

Szeretnél Te is otthonról, online, felépíteni egy olyan üzletet, mely plussz jövedelemforrást biztosíthat a számodra ? Csatlakozz csapatomhoz és megmutatom Neked lépésről-lépésre, hogyan haladj a munkában biztos lépésekkel a céljaid felé.

 

Ehhez nincsen másra szükséged, mint hogy kitöltsd az onlien regisztrációt és kiválaszd, mely termékekkel, csomagokkal indulnál. 

 

A regisztrációhoz katt ide !

 

 

 

aug

19

Barcelonában jártam a DXN-nel

2015.08.19 - szerda

Nyáron 2 napot Barcelonában töltöttem a DXN 3-dik nemzetközi vezetőképző táborában. Ime egy kis videós beszámoló:

 

   

júl

10

   

Business vector designed by Freepik

 

 • Szeretnél otthonról dolgozni online?
 • Olyan munkalehetőséget keresel, amit a szabadidődben, bárhonnan, egy számítógép segítségével végezhetsz?
 • Fontos számodra, hogy megbízható céggel dolgozz, aminél nem akadozik a bónuszkifizetésed?
 • És nem mellesleg olyan termékeket népszerűsíthetsz, melyeket keresnek az emberek?