A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2018 Július
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

22

Reggeli futás-úszás kombó egészséges kávéval felturbózva

2017.07.22 - szombat

Az egész egy könnyelmű igérettel kezdődött miközben Rita barátnőmmel finom badacsonyi borokat kóstolgattunk a Borhét egyik standjánál : "Akkor holnap reggel 6-kor megyünk futni. Meg úszni is :) 


Bár egész télen arről ábrándoztam, hogyha nyár akkor reggeli úszás a Balcsiban, pesze mindez hajnali futással kombinálva. A dolog szépséghibája csak annyi, hogy már itt a július és a úszás-futás projekt még nem indult el. Szóval kapva-kaptam az alkalmon, hogy akkor holnap indulhat a dolog. Kicsit vészjósló volt Rita búcsúmondata: "Ha nem leszek ott, azért te menjél el!", de ezzel akkor még nem nagyon foglalkoztam.

 

 

Hajnali óracsörgés. Agyam átvált kreatív üzemmódba, ontja a jobbnál-jobb kifogásokat. Basszus, hogy milyen kreatív vagyok!  "Egész napra ki fogom ütni magam." "Már most fáj a bokám. Egész héten biceghetek. "Ez nem is a futónadrágom, tutira kidörzsöli a lábam" Meg aztán tök jól meg lehet fázni korán reggel, törcsi nélkül vizesen hazafelé, úszás után. "

 


De a reggeli futásban van egy szuper dolog illetve kettő. Az ember annyira álmos még, hogy nem emlékszik minden részletre és csak megy. Lassan, slow jogging Dorota szavaival, de legalább elindul :) Aztán bemelegítés közben sikerül beletenyerelnem egy kaktuszba, ami határozottan felébreszt, de nem baj, majd az úszás közben hátha kiáznak a tüskék... ( Ez sajnos nincs így :)))

 

Lenyomom a majdnem 4 km-t. Hátbaveregetem magam, hogy na akkor jöhet az úszás, de mielőtt az egóm nagyon elszállna, hogy na igen, milyen fitt is vagyok, találkozom néhány szomszédságbeli nyugdíjassal, akik már a reggeli úszásukból kanyarodnak hazafelé. Tök jó, hogy reggelente úszni járnak. Eszembe jut róluk a nagymamám, aki nagy példaképem és aki még 85 évesen is a Balatonban úszott és végigkapálta hajnalban a szőlőt, olyan kondiban volt.

 

De mi is a jó ebben az úszás-futás projektben? Közben és az utána " feeling". A gyönyörű hajnali Balaton, ami terveimmel ellentétben ma igencsak borúsra sikeredet, a ragyogó napfelkelte ma elmaradt, de helyette voltak sejtelmes narancsos fények. Aztán az "eldöntöttem és megcsináltam" érzés, miközben a kedvenc egészséges kávémat kortyolgatom, az egész család alszik, én pedig már felkészültem és tele energiával kezdhetem a napot. 

 

Szóval ennyi az első nap krónikája, 3.7k-val, néhány hossz reggeli úszással és egy kellemes ganodermás kávéval a hátam mögött. Folyt. köv. Várom a holnap reggelt! 

 

 

 

 

   

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on