• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

   

 

Szia! Rohály Eszter vagyok. Angol-francia szakos nyelvtanár. Négygyermekes anyuka. Nőket, anyukákat segítek, hogy egyszerű lépéseket követve, az Internet segítségével, lépésről-lépésre sikeres DXN üzletet tudjanak elindítani.

 

 

Miért gondolom, hogy ez Neked is sikerülhet?

 

Badacsonytomajról, egy kis Balaton-parti településről építettem fel és menedzselem nemzetközi DXN üzletemet online. 

Néhány évvel ezelőtt otthoni munkalehetőség után kutatva bukkantam a DXN üzletre. Akkor még nem is sejtettem, hogy ez mennyire meg fogja változtatni az életem. Ma pedig már csapattársaimat segítem, hogy ők is sikeresek tudjanak lenni DXN-s munkájukkal. Egy nemzetközi csapatot vezetek, nagyszerű emberekkel, akikkel egy nagyon jó közösséget alkotunk. 

 

 Nőket, anyukákat segítek abban, hogy egészségesebben tudjanak élni, és otthonról bárki képes legyen lépésről -lépésre felépíteni  saját vállalkozását, melyben személyesen és anyagilag is ki tud teljesedni.
Hiszek abban, hogy  MI NŐK nagyon tehetségesek vagyunk. Mindannyiunkban ott 
szunnyad a tehetség és az erő, ami képessé tesz, hogy sikeresek legyünk a DXN üzletében és valami nagyot alkossunk.

Neked is segítek, eszközöket adok és lépésről-lépésre megmutatom hogyan kezdj el dolgozni a csatlakozásod pillanatától. Hogyan hozd ki a legtöbbet önmagadból és az üzletedből, miközben úgy végzed a munkád, ami leginkább megfelel a személyiségednek és az erősségeidnek.

   

 

Én hogyan csöppentem bele ebbe az üzletbe?


A történet 2012 júniusában indult. Egy meleg nyári délután megcsörrent a mobilom. Egy szimpatikus, dinamikus  fiatalember hívott, aki éppen angol tanárt keresett, aki felkészítené őt egy dubai DXN-s üzleti prezentációra. A feladat izgalmasnak ígérkezett.
Mindig is szerettem a kihívásokat és motivált, céltudatos emberekkel dolgozni. Szabolcs is ilyen volt. Elkezdődtek a nyelvórák és néhány hónappal később, úgy döntöttem, hogy szeretnék MINDENT megtudni erről a cégről, a kávéról, az üzletről.
Emlékszem az első alkalomra, amikor leültettem Szabolcsot és azt mondtam neki, hogy most mondjál el mindent A-tól Z-ig. Mi ez a kávé? Ez milyen munka egyáltalán? Mit kellene csinálnom, ha úgy döntök, hogy elindulok? NAGYON kritikus voltam. Minden mondatába belekötöttem, aztán egyszer csak elfogytak a kérdéseim és az ellenérveim. Mi a KÖVETKEZŐ LÉPÉS? - kérdeztem.


Szabolcs nem próbált meggyőzni arról, hogy egy doboz kávé eladásából milliomos leszek, hanem nagyon korrekten elmondott mindent. Azt hiszem ez volt az a pont, amikor lehullott rólam az MLM utálat.


Miért pont MLM? Miért, ha ez egy MLM?


Én nagyon messziről érkeztem ebbe az üzletbe. Soha nem akartam MLM-mel foglalkozni, de mindez megváltozott, amikor láttam, hogy ennek a cégnek mennyire a helyén vannak az értékei és igenis lehet úgy dolgozni, hogy a másik ember van a középpontban.

Végre egy normális otthoni munka kismamáknak!


Még GYES-en lévő anyukaként nagyon sokáig kerestem távmunka, otthoni munka lehetőségeket, de azt tapasztaltam, hogy siralmas a felhozatal és nem találok egy olyan munkát sem ami megfelelne az elvárásaimnak és a képességeimnek. Nem igaz, hogy diplomás anyukaként, 2 idegen nyelvet is magas szinten beszélve nem találok normális távmunkát! - háborogtam.


Tudtam, hogy hátrányos helyzetből indulok. Hiába a külföldi ösztöndíjaim, a motivációm és a tenniakarásom, mindezt felülírja, hogy 4 gyerekes anyuka vagyok. És őszintén: a legtöbb munkavállalónak erről mi jut az eszébe? Betegszabadság, táppénz, kimerült, leterhelt munkavállaló és sok-sok komplikáció.
Pedig ott voltam én, tele energiával, tervekkel és vágyakkal. Csak még nem jött el az én időm...
És itt bezárul a kör és visszaérkeztünk 2012-be. Ma 2015-ben nagyon sok tudással, élménnyel és tapasztalattal a hátam mögött nagyon örülök, hogy meghoztam ezt a döntést és kiteljesedhetek ebben a munkában, fantasztikus emberekkel dolgozva és olyan élményekben részesülve, amiről még csak álmodni sem mertem volna.
És a jó hír, hogy ez Neked is megadathatik. Én már tudom.


 

 

 

 

 

 

Lehet, hogy ma még Te sem látod pontosan hogy ez az üzlet mit jelenthet a számodra.

Lehet, hogy ma még nem tudod sikeresnek elképzelni magad ebben az üzletbe, de hidd el ezzel én is pont így voltam és pont ezért vagyok itt, hogy átsegítselek a nehézségeken. Lépésről-lépésre mutatom Neked az utat és fogom a kezed, hogy egyre biztosabb léptekkel haladj a céljaid felé. Amikor én elindultam, még én sem láttam pontosan, hogy mit tartogat majd számomra az út. 

Két mondatomra emlékszem a kezdet-kezdetéről: 

Az egyiket a későbbi szponzoromnak mondtam és így hangzott:


"Jaj, Szabolcs. Te olyan jófej, szimpatikus  ember vagy. Hogy foglalkozhatsz mégis MLM-mel?!!!"

Nagyon klassz stratégiákkal rendelkeztem, hogy hogyan tudjak kibújni mindenféle MLM-s megkeresés elől, de ez az üzlet megérintett. Megéreztem, hogy teljes más, mint a többi MLM rendszer. Olyan emberléptékű, korrekt, szerethető és felvállalható.

És lehetővé tette nekem, Rohály Eszternek, hogy egy balatonparti kis faluból nemzetközi üzletet építsek fel.

Tudod miért vágtam bele ebbe az üzletbe?Mert bizonyítani akartam magamnak és a környezetemnek, hogy értelmiségi nőként több vagyok, mint egy háztartási rabszolga, egy belefáradt anyuka aki csak megfásultan teszi a dolgát.

 

   

Hogy a Jóistentől nem véletlenül kaptam tehetséget, tudást, hanem ezeket mind használnom és kamatoztatnom kell.

   

 Nagyon megörültem, amikor láttam, hogy ebben az üzletben mindent megkapok a folyamatos fejlődéshez. Kiteljesedhetek, sőt segíthetek másokat is, hogy felszínre hozzák a bennük szunnyadó tehetséget. 

 

   

Meg akartam mutatni, hogy négygyermekes anyukaként, két diplomával a zsebemben és külföldi ösztöndíjas múlttal a hátam mögött nem kell elásni magam, elfelejteni az álmaimat. 


"Véletlenül" (bár a véletlenekben nagyon nem hiszek, szembejött velem a DXN üzletet. 


Először nem láttam meg benne a lehetőséget. Csak távolról figyeltem és gondolkoztam, hogy vajon ez jó lenne-e nekem. 


Hm. Mit is tud ez az üzlet?


 • Otthonról dolgozni?
 • Rugalmas időbeosztásban? Nem gond többet a gyerekek betegsége?
 • Kicsi a befektetés?
 • Online is lehet dolgozni benne?
 • Profi a háttér, ingyenesen tanulhatok, fejlődhetek, képezhetem magam?
 • Akár még a nyelvtudásom és online tudásom is használhatom?
 • Segíthetek másoknak is sikeresen felépíteni a saját üzletüket?
   
Nagyon elgondolkodtatott... Aztán belevágtam. Végül is mit veszíthetek?


Elindultam. Ma úgy gondolom ez életem egyik legjobb döntése volt. Hálás vagyok azért a tudásért, amit itt szereztem, a sok jó termékért,  mely sok ember életére tudtam megoldást adni, és jó képviselni egy olyan céget, ahol a helyén vannak az alapvető ember értékek. Nem kell nyomulni, erőszakosan eladni, hanem tisztelve és segítve a másik embert. És a barátságokért, amiket ennek az üzletnek köszönhetek.

   

" target="_blank">    

 

 

 

 

Pontosan úgy, mint a DXN üzletében. Ma már feladatomnak és küldetésemnek érzem, hogy megmutassam minél több nőnek, hogy a DXN üzletben hogyan tud sikeressé válni, ami persze kihatással van az életénel többi területére is. 


Készen vagy a nagy kalandra, hogy kihozd a maximumot az életedből?

Gyere Velem, én segítek Neked az úton.A csatlakozás mellett a legerősebb érvem a BIZALOM volt. Mielőtt a DXN mellett döntöttem volna nagyon körülnéztem. Kiváncsi voltam, hogy milyenek azok az emberek akik ezzel az üzlettel foglalkoznak. Azt láttam, hogy nagyon sokfélék (van aki orvos, tanár, hosszútávfutó, informatikus, egyetemi oktató, van, aki GYES-en lévő kismama vagy éppen nyugdíjas. Egy valami azonban közös. Mindannyian nagyon szimpatikusak voltak, normális, nem MLM szagú emberek.


  Végül egy kérdést tettem fel magamnak, ha ez az üzlet mindenkinél működik, nekem miért ne sikerülne?


ÉS itt vagyok és azt gondolom ma, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése.

   

 

Nézd meg, hogy én miért éppen ezzel az üzlettel foglalkozom:

">

 


Ha további információra van szükséged, bátran keress meg:


Rohály Eszter

30/ 63 65 014

rohaly.eszter@gmail.com


Nyáron A DXN-nek köszönhetően Barcelonában jártam a 3-dik Európai vezetői táborban:


Ime egy kis videós  beszámoló:  


És még miért érdemes ganodermás kávéval foglalkozni?


Hát ezért:


 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on